PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00552

A Cars Chemi Works Solution Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata 

  • a kedvezményezett neve: Cars Chemi Works Solution Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a fejlesztés tárgya, célja: Termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő beruházás a Cars Chemi Works Solution Kft-nél
  • elszámolható összköltség: 154 548 093 Ft
  • támogatás összege: 108 183 665 Ft
  • a támogatás mértéke: 70,00%
  • a projekt befejezési dátuma: 2024.03.04

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében beszerzésre kerülő eszközök mindegyike a gépjárműparkunk javítási, szerelési munkálataihoz szükségesek. Egyrészt a meglévő eszközeink technológiai modernizációját hivatott biztosítani, másrészt olyan eszközök kerülnek beszerzésre, amely jelenleg nem áll vállalkozásunk rendelkezésére. Ezen utóbbi eszközök beszerzése és üzembeállítása lehetőséget biztosít a saját gépjárműparkunkhoz kapcsolódó szerviztevékenységünk további bővítésére, így csökken a külső javítási szolgáltatások igénybevételének mennyisége és gyorsabban, költséghatékonyabban tudjuk üzembiztosan tartani gépjárműveinket, amely növeli ügyfeleink elégedettségét és költségmegtakarításokat, valamint vevőkörbővítési lehetőségeket jelent számunkra.

A napelem rendszer kiépítése jelenlegi fogyasztásunkat részben képes fedezni. A csarnok szigetelése és nyílászáróinak cseréje jelen projekt során a munka körülményeket javítja, lehetővé teszi az egész éves munkavégzést, így javítja a vállalkozás hatékonyságát. A projekt számszerűsíthető eredményekkel bír, hiszen ennek következtében évente hozzávetőlegesen 55 000 kWh energia termelődik, melynek eloszlása az évszakoktól nagymértékben függ. Nem számszerűsíthető eredménye a térség esélyegyenlőségének javulása és áttételesen környezetünk üvegházhatást okozó gázokon kívüli szennyezésének csökkentése.

A megszerzett ISO minősítésünk naprakészen tartása érdekében igénybe kívánunk venni egy 50 órás Minőség-, környezet-, munkavédelem-, adatbiztonság- és egyéb irányítási rendszerek bevezetéséhez és fejlesztéséhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatást. Továbbá a projekten belül az egyik munkavállalónk egy 3 napos képzésben részesül annak érdekében, hogy olyan szakemberrel rendelkezzen cégünk, aki képes a megszerzett ISO 9001:2015 minősítéshez kapcsolódó rendszer irányítására, működtetésére.